Грејачи за угостителска опрема и пекарство

 

Во оваа категорија припаѓаат сите типови на електрични грејачи кои се составен дел на многу апарати кои се користат во Угостителството, како што се:


•    Грејачи за Фритези


    Грејачи за Електрични скари и Кипери


    Грејачи за индустриски Перални и индустриски Машини за садови


    Грејачи за Сушари


    Грејачи за Печењари, Пекарски и Пица печки


    Грејачи за Кафемати


    Грејачи за индустриски Котлови, Топли Столови, Казани


    Грејачи за Пржилници на кафе


    Грејачи за Палачинкари


    Разни Грејачи за секаква Угостителска опрема

За целата оваа најразновидна Угостителска опрема  ги произведуваме веке стандардизираните модели на ел. грејачи, а воедно сме секогаш во можност да го прошируваме нашиот асортиман и било кој побаран нов модел на електричен грејач да го произведеме по специјално барање на нашиот купувач, како ново решение во согласност со неговите потреби.

Електрогрејачи Мис - Х

Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141 | +389 (0) 70 920 756  |

grejaci@yahoo.com

JoomShaper