Грејачи за домаќинство и широка потрошувачка

 

 Во оваа категорија припагаат сите типови на електрични грејачи кои се составен дел на многу апарати кои се користат во секое домакинство, како што се:
•    Грејачи за Бојлери

{ppgallery}bojleri{/ppgallery}


    Грејачи за Електрични Котлови


    Грејачи за Перални


    Грејачи за Машини за садови


    Грејачи за Радијатори


    Грејачи за Шпорети и мини Шпорети


    Грејачи за Тостери


    Грејачи за Термо печки, за разни Грејалици, Пегли и Калорифери     Грејачи за Ел. Скари

    Разни Грејачи за сите останати мали кујнски апарати,

 

За сите овие апарати во домакинството ги произведуваме веке стандардизираните модели на ел. грејачи, а воедно сме секогаш во можност да го прошируваме нашиот асортиман и било кој нов модел на електричен грејач да го произведеме по специјално барање на нашиот купувач.

 

 

Електрогрејачи Мис - Х

Ул. Крижевска бр.34,
2300, Кочани, Р. Македонија

P: +389 (0) 33 270 141 | +389 (0) 70 920 756  |

grejaci@yahoo.com

JoomShaper